Isis Caljé

PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_3.jpg
PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_4.jpg
PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_2.jpg
download.png

Isis Caljé is werkzaam als actrice, model, danseres en presentatrice. Haar ambitie voor acteren begon al op de basisschool waar ze in contact kwam met theater. Vijf jaar geleden heeft ze het acteervak serieus opgepakt en ze heeft sinds toen in verschillende korte films en langere speelfilms gespeeld, in zowel binnen- als buitenland.


Daarnaast is ze ook te zien in meerdere commercials, theaterstukken en videoclips. Ze heeft een theateropleiding afgerond aan The National Institute of Dramatic Art (NIDA) in Brisbane, Australië en sinds ze weer in Nederland woont heeft ze een deeltijdsopleiding bij De Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn gevolgd. Op dit moment verdiept ze zich in de acteertechnieken van zowel Ivana Chubbuck als Meisner.


Naast acteren werkt Isis ook als model. Ze heeft model gestaan voor verschillende webshops en ze is te zien in enkele reclame campagnes. Ook in dans weet Isis haar weg te vinden. Ze danst nu enkele jaren en ze ontwikkelt zich het liefst in meerdere stijlen, zoals hiphop, jazz en salsa. Ze heeft in verschillende videoclips gedanst en ze is ook deel van een dancecrew. Isis maakte haar debuut als presentatrice in Ratatoeje, een tv-programma speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Isis studeert momenteel aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam, waar ze in 2023 zal afstuderen.

Voorstel audioIsis Caljé
00:00 / 01:04
  • Instagram