Lynn Tackaert

PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_3.jpg
PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_4.jpg
PascalDeelstra_ovvv_DuaneJongbloed_2.jpg
download.png

Lynn Tackaert is een van oorsprong Vlaamse actrice, die haar tv-debuut maakte in Creator Camp. Ze maakt deel uit van de vaste cast van de nieuwe Nickelodeon-serie. Als stemactrice werkt zij al jaren voor Disney en Netflix. Tackaert spreekt vloeiend Vlaams én Nederlands.

Sinds haar afstuderen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg(richting Musicaltheater) in 2011 woont en werkt zij in Nederland. Naast haar werk als actrice voor televisie, film en theater is Lynn te zien geweest in verschillende tv- en online commercials. Daarnaast werkt ze als model voor diverse merken, waaronder Senseo en PostNL. Haar persoonlijke favoriet blijft bol.com, waar Lynn de set mocht delen met twaalf katten. Ze speelt één van de hoofdrollen in Creator Camp van de visionaire producent NewBe. De serie werd in 2021 uitgezonden op Nickelodeon.

Hoewel zij een herkenbaar uiterlijk heeft, ken je haar stem waarschijnlijk ook. Zo spreekt ze al jaren verschillende stemmen in voor animatieseries als Calimero, Inspector Gadget, Bollie en Billie, Monchichi, I Didn't Do It en is ze de stem van de heks in 7D, de succesvolle spin-off van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

Als ze niet op de set staat of in een studio zit, is ze vooral heel erg actief met duiken, surfen en verschillende vormen van sport. Het is haar grootste droom om via acteren, haar grote passie en vak, mensen te inspireren en te raken.


Foto's: Duane Jongbloed.

VoicereelLynn Tackaert
00:00 / 01:04
  • Instagram