top of page
Zoeken

Gouden Kalf-winnaar Victor Löw gaat samenwerking aan met ArtistMan


Gouden Kalf-winnaar Victor Löw is een meerjarige managementovereenkomst aangegaan met agentschap ArtistMan. De acteur, onlangs nog te zien in De Openbaring, wil zich de komende jaren naast acteren richten op het realiseren van eigen filmprojecten.


“Ik heb meerdere concrete verhaalideeën”, vertelt de 60-jarige Löw. “Ik ben deze samenwerking aangegaan, omdat ArtistMan mij de meerwaarde biedt in het realiseren van mijn eigen projecten. Daarnaast verzorgen zij mijn dagelijkse acteursmanagement. Peter en Willo zijn creatief meedenkend, zijn nieuwsgierig en hebben veel knowhow.”


Peter van Terheijden, eigenaar van PVT Entertainment & Management, waar ArtistMan onderdeel van is, legt uit dat het talent van een personality niet ophoudt bij acteren: “Ik zie vaak dat Iemand met een talent voor acteren ook de ambitie kan ontwikkelen om bijvoorbeeld te gaan presenteren, schrijven of regisseren. In Nederland wordt nog te vaak in hokjes gedacht. Wij werken samen met talenten die in de eerste plaats gedreven zijn.”


Binnen ArtistMan worden de dagelijkse werkzaamheden verzorgd door Willo Schröer. Hij vult aan: “De meeste mensen kennen Löw als de getalenteerde acteur die hij is. Als acteur heeft hij een imposant trackrecord. Hij won niet alleen een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in Lek, hij speelde ook in Karakter en Antonia, twee Oscarwinnaars. Ook maakte hij deel uit van de cast van het voor een Oscar genomineerde Iedereen Beroemd! Wat veel mensen niet weten, is dat Löw een creatief brein heeft dat vol zit met uiteenlopende verhalen. Victor is een bijzonder gedreven, intelligent en vriendelijk mens. Ik ben trots dat ik met hem mag samenwerken.”


De werkwijze van ArtistMan kenmerkt zich door een persoonlijke en proactieve aanpak. Het agentschap behartigt daarom de belangen een selecte groep van vijftien acteurs en filmmaker Dennis Alink. Moederbedrijf PVT Entertainment vertegenwoordigt evenveel artiesten in de breedste zin van het woord.Comments


bottom of page