Over ons

ArtistMan is een managementbureau voor creatieve talenten die positieve impact willen maken.

Onze talenten zijn werkzaam in de theater-, film- en televisiebranche. Wij geloven in persoonlijk management op basis van professionaliteit, wederzijds respect, oprechtheid, vriendelijkheid en transparantie. Wij helpen onze talenten met het bouwen van een duurzame en betekenisvolle carrière in de continu veranderende entertainmentindustrie.


Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren begeleiding op het gebied van zakelijke en creatieve keuzes, het onderhandelen van contracten, het adviseren bij het aangaan van overeenkomsten met derden, agendabeheer en administratieve ondersteuning. Samen met onze talenten werken we aan het zorgvuldig opbouwen van hun imago en reputatie. Wij zetten ons brede netwerk in binnen- en buitenland in om onze acteurs in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers en ander creatief talent. Ook helpen wij bij het realiseren van eigen projecten van onze talenten.

De kracht van ArtistMan wordt versterkt door onze ervaring op het gebied van videoproductie, webdesign, marketing, redactie en publiciteit. Op ons kantoor in Rotterdam beschikken wij over een eigen professionele foto- en filmstudio, waar onze talenten terechtkunnen voor het maken van castingfoto’s, selftapes en promotiemateriaal voor social media. het editen van showreels, het opnemen van stemdemo’s en het produceren van teasers voor eigen producties. ArtistMan is in 2014 opgericht door Willo Schröer, die in de zomer van 2008 agentschap nummer19 lanceerde. Sinds september 2019 is ArtistMan onderdeel van PVT Entertainment & Management. Eigenaar Peter van Terheijden is sinds 2007 werkzaam in de Nederlandse en Belgische media- en entertainmentindustrie.

Wij combineren onze zakelijke kennis met de kracht van positief denken, visualisatie en de Law of Attraction. Eén van de eerste vragen die we onze talenten stellen, is dan ook ‘Wat is je grootste droom?’ Vervolgens maken we samen een realistisch stappenplan om die droom werkelijkheid proberen te maken.

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.

DSC08899_edited_edited_edited.jpg

Peter van Terheijden

Directeur / Talent Manager

Peter is sinds 2007 werkzaam in de media- en entertainmentbranche als manager van o.a. Bibi Breijman, Baba Yega en Bryan Stricker. Hij heeft een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als België.

DSC08912_edited.jpg

Willo Schröer

Talent Manager / Agent

Als oprichter van nummer19  begeleidde Willo de carrière van  o.a. Carice van Houten, Gaite Jansen en Noortje Herlaar. Naast zijn werkzaamheden als agent verzorgt hij de communicatie van PVT Entertainment en is hij hoofdredacteur van Vegan Business.