Over ons

ArtistMan is een managementbureau voor creatieve talenten die positieve impact willen maken. Onze talenten zijn werkzaam in de theater-, film- en televisiebranche. Met ArtistMan vertegenwoordigen wij een zorgvuldig samengestelde groep professionele acteurs, die naast hun authenticiteit en vaardigheden zijn gekozen om hoe ze zijn als mens. Wij geloven in persoonlijk management op basis van teamwork, wederzijds respect, oprechtheid, vriendelijkheid en transparantie. Wij helpen onze talenten met het bouwen van een duurzame en betekenisvolle carrière in de continu veranderende entertainmentindustrie.

 

Wij combineren onze zakelijke kennis met de kracht van intuïtief handelen, visualisatie, positief denken en de Law of Attraction. Eén van de eerste vragen die we onze talenten stellen, is dan ook ‘Wat is je grootste droom?’ Vervolgens maken we samen een realistisch stappenplan om die droom werkelijkheid proberen te maken. Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren begeleiding op het gebied van zakelijke en creatieve keuzes, het onderhandelen van contracten, het adviseren bij het aangaan van overeenkomsten met derden, agendabeheer en administratieve ondersteuning. Samen met onze talenten werken we aan het zorgvuldig opbouwen van hun imago en reputatie. Wij zetten ons brede netwerk in binnen- en buitenland in om onze acteurs in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers en ander creatief talent. Ook helpen wij bij het realiseren van eigen projecten van onze talenten.

De kracht van ArtistMan wordt versterkt door onze ervaring op het gebied van videoproductie, webdesign, marketing, redactie en publiciteit. Op ons kantoor in Rotterdam beschikken wij over een eigen professionele foto- en filmstudio, waar onze talenten terechtkunnen voor het maken van castingfoto’s, selftapes en promotiemateriaal voor social media. het editen van showreels, het opnemen van stemdemo’s en het produceren van teasers voor eigen producties. ArtistMan is in 2014 opgericht door Willo Schröer, die in de zomer van 2008 agentschap nummer19 lanceerde. Sinds september 2019 is ArtistMan onderdeel van PVT Entertainment & Management. Eigenaar Peter van Terheijden is sinds 2007 werkzaam in de Nederlandse en Belgische media- en entertainmentindustrie.

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.

DSC08899_edited_edited_edited.jpg

Peter van Terheijden

Directeur

Peter is een ondernemer in hart en nieren. Hij is sinds 2007 werkzaam in de media- en entertainmentbranche en was manager van onder anderen Bibi Breijman en Baba Yega. Hij heeft een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als België. Peter onderhoudt een nauwe band met Studio 100 en begeleidt regelmatig acts als K3 en Samson & Marie. Naast artiestenmanagement heeft hij jarenlange ervaring met videoproductie, fotografie, (online) marketing en muziekdistributie.

DSC08912_edited.jpg

Willo Schröer

Talent Manager

Willo studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap en was onder meer werkzaam als marketingmanager bij Entertainment One en Movie MAX en was hoofdredacteur van Videoland Magazine. Als oprichter van nummer19  begeleidde hij de carrière van professionele acteurs zoals Carice van Houten, Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Robert de Hoog en Noortje Herlaar. Hij is oprichter van Vegan Business, een uitgave van PVT Entertainment & Management.