Over ons

ArtistMan is een allround managementbureau dat gespecialiseerd is in acteursmanagement. Acteurs, regisseurs en andere creatieve talenten die werkzaam zijn in de wereld van film, televisie, theater en online media, kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid scala aan diensten. Naast een persoonlijke begeleiding bij de uitbouw van jouw carrière, kunnen wij ook heel wat praktische zaken uit handen nemen. Wij zijn zowel in Nederland als België actief en beschikken in beide landen over een ruim netwerk.

 

Wij geloven rotsvast in de kracht van teamwerk en gaan dus samen met jou aan de slag. Wij adviseren en begeleiden bij belangrijke carrièrekeuzes, zoals repertoire, opdrachten, kleding, presentatie, imago, artiestennaam, choreografie en andere vormgeving. Wij leggen de nodige contacten, onderhandelen en adviseren bij het aangaan van overeenkomsten met derden en werken samen met jou aan promotie, publiciteit en public relations. Verder kunnen wij indien gewenst ook ondersteuning geven op het gebied van agendabeheer en administratie. 

 

Dit overzicht van activiteiten betreft uiteraard slechts een greep uit ons volledige aanbod. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij jij en jouw carrière centraal staan. Onze rol en dienstverlening wordt daarom volledig bepaald op basis van jouw wensen.

 

Indien je interesse hebt in een eventuele samenwerking, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over onze unieke manier van werken tijdens een persoonlijk gesprek.

Peter is sinds 2007 werkzaam in de Nederlandse en Belgische entertainmentbranche als manager van o.a. Bibi Breijman, Baba Yega en Bryan Stricker.

Directeur / Artist Manager

Peter van Terheijden

Willo heeft veel ervaring als marketingmanager en journalist. In 2008 richtte hij nummer19  op en was hij manager van o.a. Noortje Herlaar, Gaite Jansen en Robert de Hoog.

Artist Manager / Communicatie

Willo Schröer

© 2019 ArtistMan | ArtistMan is een onderdeel van PVT Entertainment & Management