Over ons

ArtistMan is een managementbureau voor creatieve talenten die werkzaam zijn in de theater-, film- en televisiebranche. Naast de juiste opleiding, talent en ambitie, spelen ook mentaliteit, de gunfactor en een vleugje geluk een belangrijke rol bij het creëren van een langdurige loopbaan in de continu veranderende entertainmentindustrie.

Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren het persoonlijk begeleiden van onze talenten op het gebied van zakelijke en creatieve keuzes, het onderhandelen van contracten, het adviseren bij het aangaan van overeenkomsten met derden, agendabeheer en administratie. Samen met onze talenten werken we aan het zorgvuldig opbouwen van hun imago en reputatie. Wij zetten ons brede netwerk in binnen- en buitenland in om onze acteurs in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers en ander creatief talent. Ook helpen wij bij het realiseren van eigen projecten van onze talenten.

De kracht van ArtistMan wordt versterkt door onze ervaring op het gebied van videoproductie, webdesign, marketing, redactie en publiciteit. Op ons kantoor in Rotterdam beschikken wij over een eigen professionele foto- en filmstudio, waar onze talenten terechtkunnen voor het maken van castingfoto’s, selftapes en materiaal voor stemdemo’s en showreels. ArtistMan is in 2014 opgericht door Willo Schröer, die in de zomer van 2008 agentschap nummer19 lanceerde. Sinds september 2019 is ArtistMan onderdeel van PVT Entertainment & Management. Eigenaar Peter van Terheijden is sinds 2007 werkzaam in de Nederlandse en Belgische media- en entertainmentindustrie.

Wij combineren onze zakelijke kennis met de kracht van positief denken, visualisatie en de Law of Attraction. Eén van de eerste vragen die we onze talenten stellen, is dan ook ‘Wat is je grootste droom?’ Vervolgens maken we een realistisch stappenplan om die droom samen werkelijkheid te maken.

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.

DSC08899_edited_edited_edited.jpg

Peter van Terheijden

Directeur / Artist Manager

Peter is sinds 2007 werkzaam in de media- en entertainmentbranche als manager van onder anderen Bibi Breijman, Baba Yega en Bryan Stricker. Hij heeft een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als België.

DSC08912_edited.jpg

Willo Schröer

Artist Manager / Communicatie

Als oprichter van nummer19  begeleidde Willo de carrière van  o.a. Carice van Houten, Gaite Jansen en Noortje Herlaar, Hij verzorgt de communicatie van het bedrijf en is tevens hoofdredacteur van het b2b nieuwsplatform Vegan Business.