top of page
Zoeken

Victor Löw is Pilatus in The Passion

Acteur Victor Löw, bekend van de televisieseries Kees & Co en Voetbalvrouwen, vertolkt dit jaar de rol van Pilatus in de veertiende editie van The Passion. “Ik ben enorm enthousiast om dit jaar Pilatus te vertolken in The Passion”, zegt Löw.


“Pilatus is een complex personage en ik wil zijn innerlijke strijd en dilemma’s laten zien: hij komt er op een gegeven moment achter: de situatie overstijgt mij. Die Jezus overstijgt mij, en wat doe je dan? Pilatus moet kiezen tussen zijn geweten en de macht van het volk. Waar gelooft hij het meest in: de waarheid, of het redden van zijn eigen hachje? Ik kijk ernaar uit om dit tot leven te brengen op het podium, in de hoop het publiek te raken.”


Al eerder maakte KRO-NCRV bekend dat William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas), Gaia Aikman (Maria Magdalena), Robbert Rodenburg (ongelovige Tomas) en Anita Witzier (Verslaggever) onderdeel zijn van KRO-NCRV’s grootste muzikale paasevenement, dat live vanuit Zeist wordt uitgezonden op donderdag 28 maart om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Comments


bottom of page