top of page
Zoeken

Dennis Alink maakt nieuwe ESPN Doc

Filmmaker Dennis Alink heeft zijn derde documentaire gemaakt in opdracht van ESPN (voorheen Fox Sports), geproduceerd door Studio MAD. De Rust zal op 20 januari 2021 voor het eerst te zien zijn bij de sportzender.

Het is rustig op Erve Asito. Te rustig. Supporters en sponsoren, maar ook spelers en medewerkers kijken met weemoed terug naar de tijd van volle stadions. Tot het weer zover is, proberen ze er samen het beste van te maken. We kijken mee in een belangrijke periode: december. De maand van warmte en gezelligheid, maar vooral van heel belangrijke wedstrijden.

Een turbulente eerste helft van het seizoen nadert zijn einde. De fysieke afwezigheid van supporters en sponsoren, maar ook de afstand die er onderling en tot spelers is maken het niet makkelijk in een tijd waarin je samen wilt komen. Lukt het bovendien om het saamhorigheidsgevoel in leven te houden? Kunnen fans en de sponsoren het zelf in deze tijd wel opbrengen en wat is de waarde van je kaart wanneer je niet in het weekend samen naar het stadion kan gaan? De club moet voorbij de luxe zoeken om te kijken waar het clubgevoel zit. Daar richten ze nu de pijlen op, maar het is een uitdaging. Het gaat niet alleen over het financieel draaiend houden van de club, maar ook om het behouden van de binding en het clubgevoel. Waar zit dat clubgevoel? Bij de spelers? Bij de supporters? Bij de sponsoren? In moeilijke tijden kom je er achter waar je het precies voor doet. We onderzoeken en ontdekken het in deze documentaire ‘De Rust’.


Comments


bottom of page