top of page
Zoeken

Glenn Coenen onthuld als castlid nieuwe bioscoopfilm Sint Ahoy

Producent en distributeur MovieCompany heeft de namen bekendgemaakt van twee acteurs die pieten spelen in de nieuwe bioscoopfilm Sint Ahoy! Acteur en stemacteur Glenn Coenen kruipt in de huid van Piet, terwijl Mariëlle van Diessen de rol van Polly vertolkt.

Met zijn nieuwe alter ego Donny Ronny maakt Gover Meit, ook bekend als Stefano Keizers, zijn debuut als hoofdrolspeler in een speelfilm. Naast Ronny, Coenen en Van Diessen maken meer bekende Nederlanders en Vlamingen hun opwachting in de film. De overige castleden worden later bekendgemaakt.


Glenn Coenen was eerder te zien in verschillende films en televisieseries, waaronder Mascotte, LeoLeo: Het Alpacafeest, HIF, Brugklas en Goede Tijden, Slechte Tijden. Na zijn afstuderen sloot de goedlachse Amsterdamse acteur met Surinaamse achtergrond zich aan bij theatergezelschap TG De Klassieken in Rotterdam. Als stemacteur maakte hij zijn debuut in Daisy Jones & The Six. Daarnaast is hij onder meer te horen in series als Spirit Rangers, Tara Duncan, Thai Cave Rescue en Puppy Dog Pals.

'De film belooft een spectaculaire mix van humor, spanning, onverwachte wendingen en een vleugje magie'

Sint Ahoy! is een grappige en avontuurlijke sinterklaasfilm met piraten, die zich grotendeels afspeelt op Curaçao. De regie is in handen van Andy van Veen en Rik Sinkeldam. Het verhaal begint wanneer Sinterklaas van zijn gebruikelijke koers richting Nederland en België afwijkt en per ongeluk belandt in een ander deel van het Koninkrijk der Nederlanden, namelijk Curaçao. Daar ontmoet hij een groep piraten die op zoek zijn naar een schat en raakt hij ongewild betrokken bij hun avonturen. De film belooft een spectaculaire mix van humor, spanning, onverwachte wendingen en een vleugje magie. MovieCompany releast binnenkort de eerste teaser van de film. Sint Ahoy! draait vanaf 4 oktober in de bioscopen.


Comments


bottom of page