top of page
Zoeken

Judith Kotigaro debuteert in MAUS

Bijgewerkt op: 22 mei 2021

Actrice Judith Kotigaro maakt binnenkort haar seriedebuut naast de 18-jarige Walt Klink in in de serie MAUS. De nieuwe zesdelige serie is geschreven en geregisseerd door Chris de Krijger en Sven Peetoom en geproduceerd door There Will Be Film.

MAUS, waarin ook onder anderen Loes Schnepper en Theo Wesselo te zien zijn, is gedraaid in Rotterdam, met inachtneming van de coronarestricties.


De makers kregen toegang tot opvallende locaties: van de Tramremise Hillegersberg tot de kelders van bioscoop Cinerama en het Natuurhistorisch Museum bij nacht.


MAUS wordt van 15 november tot en met 20 december uitgezonden via de lokale zender OPEN Rotterdam.


Judith Kotigaro is een Nederlandse actrice, voice-over, en commercieel model met een enorme rode afro. Ze is geboren in 1997 te Den Haag en heeft Israëlische roots. Judith is afgestudeerd aan de Dutch Academy Of Performing Arts als Musical Artiest. Daarna is ze verder gaan studeren op het gebied van camera-acteren bij faaam in Amsterdam. Judith is veel bezig met ’the law of attraction’ en gelooft erin dat je veel kunt bereiken door middel van positieve gedachten en visualisatie.

Comments


bottom of page