top of page
Zoeken

Lynn Tackaert maakt seriedebuut in Creator Camp

Bijgewerkt op: 12 feb. 2021

Lynn Tackaert die al jaren stemmen inspreekt voor onder meer Disney en Netflix, maakt binnenkort haar debuut als actrice in de nieuwe Nickelodeon-serie Creator Camp.

Hoewel zij een herkenbaar uiterlijk heeft, kennen de meeste mensen Tackaert waarschijnlijk van haar stem in animatieseries als Calimero, Inspector Gadget, Bollie en Billie, Monchichi en I Didn't Do It. Ook is ze de stem van de heks in 7D, de succesvolle spin-off van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. “Ik werk al jaren als stemactrice, maar ben eigenlijk opgeleid als allround actrice”, aldus Tackaert. “Ik ben super dankbaar dat ik nu deze kans krijg om mezelf ook als actrice te kunnen laten zien.” In Creator Camp, waarin zij deel uitmaakt van de vaste cast en de rol speelt van zanglerares Lesley, maakt Tackaert haar tv-debuut als actrice. Sinds haar afstuderen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg in 2011 woont en werkt de van oorsprong Vlaamse actrice in Nederland.

Creator Camp draait om vijf jonge talenten die worden toegelaten tot een exclusief talentenkamp waar de leerlingen alles leren op het gebied van social media tot zang, dans, craften, acteren, editen en componeren. Naast Tackaert zijn ook acteur Edo Brunner en YouTube-ster Bibi te zien. De serie is vanaf 26 oktober elke maandag t/m donderdag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen. Iedere week schuift een andere bekende Nederlander of Vlaming aan voor een gastrol in de serie.

Comments


bottom of page